نویسنده: mostafa qaneei 19/آوریل/2023-11:52
یخچال صنعتی آشپزخانه یکی از اصلیترین وسایل آشپزخانههای صنعتی و کترینگهاست. برای انجام کارهای آشپزی و نگهداری مواد غذایی به طور صحیح و بهینه، نیاز به یخچال صنعتی با کیفیت و مقاوم داریم. در این مقاله، بهترین برندهای یخچال صنعتی برای آشپزخانههای صنعتی و کترینگها را معرفی خواهیم کرد. معرفی بهترین برندهای یخچال صنعتی آشپزخانه […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 19/آوریل/2023-11:31
یخچال یکی از اجزای مهم هر کسب و کاری است، به ویژه در صنعت غذایی. در رستورانها و فست فودها، یخچال نقش حیاتی دارد و تأثیر بسزایی بر کیفیت و ایمنی غذا دارد. بنابراین، انتخاب بهترین یخچال برای فست فود و رستورانها بسیار مهم است. در این مقاله، به بررسی بهترین یخچالهای مناسب برای فست […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 10/آوریل/2023-03:09
دستگاه بخار پز چیست ؟ دستگاه بخار پز یکی از وسایل آشپزخانه است که به کاهش زمان پخت و پز غذا و حفظ مواد مغذی و طعم آن کمک میکند. این دستگاه شامل یک قابلمه و یا سبد بخار پزی و یک سیستم بخار دهی است که با استفاده از آن بخار را به غذا […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 10/آوریل/2023-03:03
انواع دستگاه بخار پز شامل چه مواردی است؟ دستگاه بخار پز یک دستگاه خانگی است که برای پخت و پز غذا با استفاده از بخار آب استفاده میشود. این دستگاه دارای یک ظرف بخار پزی است. که درون آن غذاها را قرار می دهید و با تولید بخار آب، غذاها را پخته و آماده مصرف […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 09/آوریل/2023-05:22
بهترین راهکار برای تمیز کردن یخچال صنعتی شامل چه راهکارهایی است؟ یخچال صنعتی یکی از تجهیزات مهم در بخش صنعتی و تجاری است که برای حفظ و نگهداری محصولات به کار میرود. این نوع یخچالها برای استفاده در صنایع مختلفی مانند صنعت غذایی، داروسازی، پزشکی، سردخانه ها، فروشگاهها و… طراحی شدهاند و در انواع و […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 19/مارس/2023-11:29
کباب کردن یکی از محبوب ترین فعالیت ها در طول تابستان است. به یکی از اصلی ترین غذاها برای پخت و پز در فضای باز تبدیل شده است. گریل وسیلهای است که برای پختن غذا با اعمال حرارت مستقیم به آن با استفاده از شعلههای باز استفاده میشود. سالها است که مورد علاقه بسیاری از […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 14/مارس/2023-04:54
البته که دیگر در حال حاضر خبری از تجهیزات فرسوده و قدیمی همچون گذشته در آشپزخانه صنعتی نیست. در حال حاضر این تجهیزات ایمن، بروز و بسیار کارآمد تر شده اند. فضای آشپزخانه و نوع کاربری این محیط ایجاب می سازد که اکثر تجهیزات مورد استفاده در صورت عدم استفاده صحیح به نتایج مخرب و […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 13/مارس/2023-10:54
بدون شک بازسازی رستوران یک اقدام مهم است که می تواند تجربه غذاخوری مشتری را افزایش دهد. مشتریان جدید جذب کند و درآمد را افزایش دهد. یک بازسازی موفق رستوران مستلزم برنامه ریزی دقیق و در نظر گرفتن چندین عامل مانند موضوع کلی، عملکرد فضا، ظرفیت صندلی و مقررات ایمنی است. بازسازی یک رستوران می […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 11/مارس/2023-04:26
مهم ترین نکات در راه اندازی رستوران زنجیره ای چه مواردی هستند؟ در حال حاضر رستوران های زنجیره ای متعددی در دنیا به شهرت رسیده اند که تلاششان به موفقیت به جهت افتتاح شعبه های جدید در کشور های مختلف اطلاق گشته است. اکثر این رستوران ها سعی خود را بر آن داشته اند که […]
بیشتر بخوانید نویسنده: mostafa qaneei 22/فوریه/2023-11:48
سیخ شور صنعتی چیست؟ البته که تمیزی کامل سیخ های کباب بدون اینکه اثری از از هر نوع مواد غذایی بر روی آن باقی نماند. امری بس دشوار و صد البته خسته کننده می باشد. بالاخص اگر پای تعداد قابل توجهی در میان باشد. در فضاهایی چون رستوران ها و کبابی ها به آن […]
بیشتر بخوانید