فهرست مطالب
تجهیزات رستوران
برای داشتن یک رستوران درجهیک شما نیاز به تجهیزات باکیفیت دارید به تمام وسایلی که برای طبخ ، آماده سازی و نظافت رستوران به کار برده می شوند تجهیزات رستوران می گویند . مادر این مطلب شمارا با انتخاب صحیح تجهیزات رستوران آشنا میکنیم . و باکیفیتترین تجهیزات را به شما معرفی میکنیم.
تجهیزات رستوران به چند دسته تقسیم می شوند
بهطورکلی تجهیزات رستوران به چهار دسته کلی تقسیم میشوند. انبار مواد غذایی وسایلی که در انبار کردن کاربرد دارند. دوم تجهیزات پختوپز ، دستگاههای پخش غذا و دلیتری و چهارم وسایل شستشو و نظافت ظروف و دستگاههای طبخ غذایمی باشد. البته هرکدام از این چهار دسته خود شامل زیرمجموعههای گسترده هست.
مهم ترین عوامل تأثیرگذار در خرید تجهیزات رستوران
منوی رستوران :در خرید تجهیزات هر رستوران یکی از مهمتریم مواردی که باید به آن توجه شود. منوی رستوران است. درواقع منوی رستوران شما تعین میکند که به چه تجهیزاتی نیاز دارید. مثل اگر شما غذای سنتی ایرانی طبخ میکنید تجهیزات شما با رستورانی که غذای ایتالیایی یا فست فود طبخ میکند کاملاً متفاوت خواهد بود. شایان ذکر است بعضی از وسایل در همه رستوران هاکاربرد دارند ولی هر رستوران با توجه به منو و خدماتی که ارایه می دهد وسایل مخصوص به خود را دارد.
میزان تولید غذا : عامل مهم دیگر در خرید تجهیزات میزان خروجی شماست. هدف شما برای میزان تهیه غذا باید کاملاً مشخص باشد. باید بدانید چه حجمی از غذا را میخواهید تولید کنید. قطعا وسایل رستورانی با میزان تولید هزار غذا کاملا با رستورانب با حجم ده هزار غذا در رورز متفاوت خواهد بود.
فضای رستوران: مساحت رستوران شما یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در انتخاب تجهیزات مناسب برای رستوران شماست.
اصلیترین تجهیزات رستوران
خرید تجهیزات باکیفیت و مدرن یک گام اساسی برای موفقیت رستوران شما است. تجهیزات باکیفیت و مدرن به شما کمک میکند تا زیربنای رستوران خود را باقدرت بنا کنید . اصلیترین تجهیزاتی که در هر رستورانی به کار میرود به شامل موارد زیر است.
تجهیزات طبخ غذای رستوران
تجهیزات سرو غذا
تجهیزات سرمایش رستوران
تجهیزات گرمایش
تجهیزان سلفسرویس رستوران
تجهیزات کانتر رستوران
ظروف غذاخوری با کیفیت
تجهیزات دکوراسیون و چیدمان
تجهیزات انبار و نگهداری مواد غذایی
تجهیزات نظافت و شستشوی رستوران
تجهیزات طبخ غذا در رستوران
اجاقگاز رومیزی صنعتی و گرمکن دار ، اجاقگاز زمینی پلوپزی ، دم کن برنج ، ظرف خیساندن برنج ، سرخکن سیبزمینی ، انواع کبابپز ، دیگ دم کردن برنج، پاتیل ، باربکیو ، دستگاه گریه .. و انواع تجهیزات بزرگ و کوچک با توجه با نیاز رستوران خریداری میشوند.
تجهیزات آمادهسازی
انواع میز کار برای خمیر وردنه و میز مخصوص کباب ، میز دورچین غذا ، میز سالاد ، چرخگوشت بزرگ ، اره بریدن استخوان ساتور ، میکسر ، و سایر موارد .. این وسایل توسط مشتری دیده تمی شو ندو بیدر کیفیت کار شما بسیار مؤثرند.
تجهیزات برودتی رستوران
به تجهیزاتی که برای گرم و سرد کردن غذا استفاده میشود تجهیزات برودتی گفته میشود که از وسایل ضروری و لازم برای کار رستورانداری است. و نقش مهمی در نگهداری و بهداشت مواد غذایی دارد.
تجهیزات نظافت و شستشوی ظروف رستوران
وان شستشو ظروف جنس استیل ، کابینت دیواری ، کابینت آبچکان ، ماشین ظرفشویی بزرگ از نوع صنعتی از واجبات هر رستورانی میباشد. علاوه بر این وسایل تمیزکننده و نظافتی برای شستشوی کف و آشپزخانه نیز از وسایل مهم هر رستورانی میباشد . عدم رعایت نظافت در هر رستورانی بهمنزله نابودی آن رستوران است.
خرید تجهیزات رستوران
برای خرید وسایل رستوران ابتدا اهداف خود را مشخص کنید . منوی رستوران شما شامل چه غذاهایی است میخواهید چه اندازه تولید داشته باشید. با مشخص کردن این مواردمی توانید تهترین و رویترین تجهیزات را خریداری کنید. وسایل هر رستوران از پرهزینهترین بخش کار رستورانداری است پس باید دقت لازم برای انجام این پروسه انجام دهید. در خرید لوازم رستوران به نکات زیر توجه کنید.
کیفیت اجناس : خرید جنس بیکیفیت و نامرغوب صرفاً فقط به علت قیمت پایینتر الا به نفع کسب و کارتان نیست و هرچند وقت باریک بار باید تجهیزات را نوسازی کنید. پس بهتر است از یک برند مرغوب و باکیفیت استفاده کنید.
استفاده از وسایل مکانیزه: تجهیزات مدرن بازدهی کار شمارا افزایش میدهد. کارکنان در زمان کمتری قادر به انجام کارها خواهند بود و شما به نیروی کار کمتری نیاز خواهید داشت. هزینههای کمتری خواهید داشت.