فروشگاه جی دایک تجلی امکانات، کیفیت و ارزانی

بهترین راه های نوسازی و بازسازی رستوران + نکات کاربردی

بدون شک بازسازی رستوران یک اقدام مهم است که می تواند تجربه غذاخوری مشتری را افزایش دهد. مشتریان جدید جذب کند و درآمد را افزایش دهد. یک بازسازی موفق رستوران مستلزم برنامه ریزی دقیق و در نظر گرفتن چندین عامل مانند موضوع کلی، عملکرد فضا، ظرفیت صندلی و مقررات ایمنی است. بازسازی یک رستوران می […]

بیشتر بخوانید

مهم ترین نکات در راه اندازی رستوران زنجیره ای

مهم ترین نکات در راه اندازی رستوران زنجیره ای چه مواردی هستند؟ در حال حاضر رستوران‌ های زنجیره‌ ای متعددی در دنیا به شهرت رسیده اند که تلاششان به موفقیت به جهت افتتاح شعبه‌ های جدید در کشور های مختلف اطلاق گشته است. اکثر این رستوران‌ ها سعی خود را بر آن داشته اند که […]

بیشتر بخوانید

بهترین و پر فروش ترین سیخ شور صنعتی

  سیخ شور صنعتی چیست؟ البته که تمیزی کامل سیخ های کباب بدون اینکه اثری از از هر نوع مواد غذایی بر روی آن باقی نماند. امری بس دشوار و صد البته خسته کننده می باشد. بالاخص اگر پای تعداد قابل توجهی در میان باشد. در فضاهایی چون  رستوران ها و کبابی ها به آن […]

بیشتر بخوانید

بهترین راه ها و استراتژی ها برای تبلیغات رستوران

تبلیغات رستوران از چه راه هایی انجام می شود؟ شاید در این چند ماه و یا یک سال اخیر همه تلاش خود را بر آن داشته اید. که برای تاسیس یک رستوران شیک و جدید دست بکار شدید. روز شماری می کنید تا با پر شدن میز و صندلی های آن به شوق آیید. اما […]

بیشتر بخوانید

انواع فر صنعتی و معرفی بهترین فرهای صنعتی

کیک و کلوچه‌های خوشمزه و خوب را نمی‌توان بدون فر حرفه ای پخت علاقه مندان و متخصصان قنادی به خوبی می‌دانند که تجهیزات مناسب نانوایی و شیرینی پزی چقدر بر کیفیت محصول نهایی تأثیر می‌گذارد. این زمانی اهمیت پیدا می‌کند که قصد دارید در مقیاس صنعتی کار کنید. در این صورت به یک فر صنعتی […]

بیشتر بخوانید

نحوه تمیز کردن و رسوب زدایی ماشین ظرفشویی در رستوران

در مورد رسوب زدایی ماشین ظرفشویی چه می‌دانید؟ در زمان‌‌های گذشته کمبود امکانات و تجهیزات باعث شده بود که انسان زمان زیادی را به گذراندن کارهای طاقت‌فرسا اختصاص دهد. می‌دانید که در حین یا پس‌ از آشپزی بخش سخت ماجرا شستن ظرف‌ها است. حالا اگر میزان ظرف‌ها زیاد باشد، چه‌ بسا فرد زحمت بیشتری را […]

بیشتر بخوانید

لیست کامل تجهیزات رستوران سنتی برای راه اندازی رستوران سنتی

محبوبیت غذا‌های بومی محلی یا سنتی از همان ابتدا نیز در میان مردم بسیار زیاد بود. امروزه نیز با ورود غذاهای فرنگی و بسیار متنوع حتی ذره‌ای از محبوبیت غذاهای سنتی کم نشده است. در پی این محبوبیت خیلی از افراد سرمایه خود را صرف راه‌اندازی رستوران‌‌های سنتی می‌کنند و به این منظور باید تجهیزات […]

بیشتر بخوانید

تجهیزات فست فود ایتالیایی و نحوه راه اندازی آن

همزمان با پیشرفت تکنولوژی و خلاق شدن ذهن بشر در کنار گستردگی اینترنت و فضای مجازی، خصلت تنوع‌ طلب بودن افراد با سیر صعودی همراه شد. به‌ گونه‌ ای که در حال‌ حاضر خواستار تنوع از سوی افراد در زمینه‌های خوراک، پوشاک و کار به‌ وضوح به چشم می‌خورد. اگر بخواهیم غذا را مثال بزنیم. […]

بیشتر بخوانید

رمز موفقیت و نکات مهم برای مدیریت رستوران به بهترین نحو

نظم و برنامه‌ ریزی در هر کاری از جمله نکات حیاتی بوده که باید توسط اعضا و افراد مربوط به آن کار رعایت شود. البته منظور از نظم و انضباط این نیست، هر شخص به‌ نحوی که می‌خواهد کار خود را انجام دهد، حتی اگر درست باشد. بلکه یک نفر به‌ عنوان مدیر انتخاب‌ شده […]

بیشتر بخوانید

آموزش راه اندازی خط تولید ساندویچ و وسایل لازم برای آن

در حال‌ حاضر محبوبیت فست فود یعنی غذاهای مختلفی همانند پیتزا، برگر، ساندویچ، سوخاری و دیگر غذا‌های این‌ چنینی بسیار گسترش پیدا کرده و اکثر افراد در رده سنی مختلف در مناطق گوناگون به خریداری این غذاهای خوش‌مزه می‌پردازند. خیلی از افراد با در نظر گرفتن شرایط به این فکر افتادند که خط تولید ساندویچ […]

بیشتر بخوانید

ارتباط انلاین با کارشناسان جی دایک
ارسال پیام به کارشناس